Mångårig branscherfarenhet

EPC är ett nystartat företag, men vi har en gedigen erfarenhet inom branschen och du är garanterat i trygga händer hos oss. Är det något vi kan är det bilbranschen och det unika med EPC är vår bredd i verksamheten. Vi hjälper dig att hitta en ny begagnad bil, men vi kan också se till att få din egen bil såld. Behöver du införskaffa tillbehör till bilen är även den biten något vi gärna hjälper våra kunder med. Hos oss hittar du allt från avgassystem och väghållningssatser till fälgar, led strålkastare och bodykits. Letar du efter något speciellt tillbehör är du varmt välkommen att höra av dig!

Smidig säljprocess

Att få din bil såld är inte alltid en enkel match och vad lämpar sig då bättre än att låta proffsen göra det åt dig? Vi på EPC tar gärna emot diverse säljuppdrag med bilar som objekt. Processen är smidigt från den stund du lämnar bilen i våra händer tills dess att den nya köparen skriver på alla papper och betalar för bilen. Vi ser även till att alla begagnade bilar är servade och besiktade. Du slipper med andra ord huvudvärk i onödan och din bil har större chans att hitta sin nya, rättmätiga ägare.

Personligt bemötande

Ett av våra ledord i verksamheten är bemötandet, vilket vi alltid sätter i fokus när vi tar hand om våra kunder. Det personliga och nära bemötandet är A och O för oss, vilket i sin tur genererar trygghet till dig som kund. Vi tror på den öppna dialogen och för oss är varje enskilt uppdrag viktigt och varje kund är unik. En nöjd kund är en återvändande kund och vi strävar efter kundnöjdhet i alla moment. Har du funderingar kring vår verksamhet eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bil? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på EPC!

Följ oss på sociala medier